Tamara Dragićević:

I u kasarni postoje mesta za ljubav

Lepa brineta, poznata iz fima “Montevideo, bog te video”, koja u serijalu ‘Vojna akademija’ igra zaljubljenu kadetkinju od letos je u vezi sa kolegom Petrom Benčinom, a za strasne poljupce pred kamerama kaže da su samo dobro odglumljeni

Piše: Slobodan Vlajić

Foto: Aleksandra Popović, Milovan Milenković

Mlada i atraktivna glumica Tamara Dragićević (22) postala je poznata posle filma “Montevideo, Bog te video” i TV serije “Miris kiše na Balkanu”. Već nekoliko meseci u vezi je sa glumcem Petrom Benčinom (27). Ljubav je buknula letos, usred snimanja serije “Vojna akademija” reditelja Dejana Zečevića, koja će se emitovati na RTS-u početkom sledeće godine. U toj seriji Tamara igra kadetkinju Nadicu koja je ludo zaljubljena u vojnog pitomca Živojina Džakovića, koga tumači Branko Janković.

- Bilo je to nezaboravno i vredno iskustvo - kaže Tamara. - Trebalo je da zaista osetimo kako izgleda vojni režim života, pa smo čak i spavali u kasarni. Tačno u šest ujutru ulazio je kapetan i budio nas tako što je širom otvarao prozore kroz koje je ulazio hladan vazduh. Morala sam za pet minuta da namestim krevet, operem zube, obujem se, obučem i namestim opasač, pa i pidžamu da skockam dugme na dugme. Posle toga sledi dizanje zastave, himna... Režim je užasno strog. Kadeti i kadetkinje potpuno su odvojeni i nema udvaranja, ne daj bože vođenja ljubavi. Jednom prilikom je devojka sela momku u krilo, neko od starešina je to video, mislim da su zbog toga oboje bili kažnjeni. U seriji smo pokušali da pokažemo kako u kasarni ipak postoje skrivena mesta gde ljubav može da se desi.

U seriji ste baš vi bili akter takvog zaljubljivanja?

- Kad igrate zaljubljenu devojku, najbitnije je da partnera što bolje upoznate. Branko Janković, koji u seriji glumi mog dečka, postao mi je super drugar i često zajedno odemo na piće. Na privatnom planu nema nikakvih emocija među nama. Iako nekima nije jasno kako glumci pred kamerama mogu da se ljube a da ništa ne osete, to je tako. Jer i zaljubljeni pogled, i zagrljaj, pa i poljubac, mogu dobro da se odglume.

Nastavak teksta Vam je dostupan u štampanom izdanju...

Tamara DragićevićTamara Dragićević