Parni Valjak najavio spektakl povodom proslave 40 godina karijere


U susret koncertima pod nazivom “Oba lica ljubavi”, zakazanim za 27. i 28. novembar u Beogradu, legendarna grupa Parni Valjak upriličila je jedinstveno muzičko druženje za ljubitelje ovog poznatog benda.

Jedan od najdugovečnijih i najpopularnijih zagrebačkih rok sastava najavio je dva potpuno različita nastupa u Sava Centru i Hali sportova krajem novembra, i tom prilikom premijerno predstavio svoju novu pesmu „Za malo nježnosti“, koja će uskoro biti emitovana na radio stanicama.

– Raduje nas veliko interesovanje za “Oba lica ljubavi”, ovako nešto niko nikada nije uradio i imamo laganu, ali slatku tremu. Jedva čekamo kraj novembra i priliku da beogradskoj publici pružimo dve potpuno drugačije večeri pune pozitivne energije i dobrih emocija. Ovo će biti jedinstveni koncerti po mnogo čemu – poručili su Aki, Hus i ostali članovi benda.

Povodom obeležavanja jubilarnog rođendana benda i 20 godina od legendarnog koncerta „Bez struje – Live in ZKM“, dva produkcijski potpuno različita nastupa potvrdiće činjenicu da u godini kada slave 40 godina karijere, Parni Valjak zvuči bolje neko ikada. Koncert „Bez struje“ održaće se 27. novembra u Sava Centru, a koncert „Elektrika“ sutradan, 28. novembra, na mestu gde je sve počelo u Hali sportova.
Karte za koncert Bez struje u Sava centru su rasprodate a reprize ovaj put neće biti. Svima koji još nisu nabavili karte preostaje koncert u Hali sportova koji će imati posebnu emociju jer je to mesto na kome je sve počelo.