Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska:

Romantična prosidba

Svetski top-model i zaštitno lice ‘Victoria’s Secreta’ posle godinu dana veze verila se sa šarmantnim televizijskim voditeljem emisije ‘Amidži šou’, a venčanje će zakazati za sledeće proleće.

Piše: Žaneta Apostolovski

Foto: Gloria press

Posle godinu dana veze duhoviti televizijski voditelj emisije “Amidži šou” Ognjen Amidžić (35) zaprosio je manekenku Danijelu Dimitrovsku (23). Večerali su na plaži luksuznog hotela u turskom letovalištu Belek kad je šarmantni novinar izvukao kutijicu s vereničkim prstenom od belog zlata.

More, sveće i činjenica da je pred njom čovek koji je u stanju da učini sve za nju, bili su dovoljni da zaštitno lice popularnog svetskog brenda “Victoria’s Secret” prihvati ponudu.

Odmah po njenom pristanku Ognjen je iz Turske poslao SMS poruku majci i sestri i obavestio ih da je zaprosio Danijelu i da će se venčati na proleće. Kasnije su oboje na svojim fejsbuk profilima izmenili statuse u “vereni”.

Budući supružnici upoznali su se u januaru prošle godine, kad je zgodna Požarevljanka gostovala u njegovoj emisiji. Ali ona je tada imala dečka, a Ognjen je bio u braku. Putevi su im se ukrstili samo nekoliko meseci kasnije. Sreli su se u Njujorku gde Danijela već godinama živi i radi.

Nastavak testa Vam je dostupan u štampanom izdanju...

Ognjen Amidžić i Danijela DimitrovskaOgnjen Amidžić i Danijela DimitrovskaOgnjen Amidžić i Danijela Dimitrovska