Ana Ivanović

Torba Ane Ivanović osveženje za tmurne dane, nijedan stajling više neće biti običan

Autor:

03.12.2023 14:07

Foto:

Foto:

Torba Ane Ivanović omiljeni je modni komad svake trendseterke



Nekadašnja teniserka Ana Ivanović oduvek je važila za ženu od stila. Na njoj možete videti komade prestižnih modnih kuća koje su uvek pažljivo birane, pa nije ni čudo što je mnogima modni uzor.

Ništa manje od teniserke se ne očekuje ni kada je izbor aksesoara u pitanju, te je tako torba Ane Ivanović ovaj put postala tema broj jedan na društvenim mrežama.

Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

 

Nakon što je osvanula fotografija sa popularnom birkinkom za koju postoji lista čekanja, na Aninu adresu stiglo je mnogo komplimenata.

Ona je moćni aksesoar vešto uklopila uz jednostavan jesenji outfit i time postigla momentalni efekat svežine.

Pročitajte Posle tri sina - Ana Ivanović oduševila, fotografija sve otkrila

Anin stajling odmah je bljesnuo novim sjajem posebno zbog koralne boje koja se savršeno uklopila uz braon jaknu i čizme iste boje.

Teniserka je frizuru pokupila u rep, na licu nije imala šminku što je pametan potez budući da su svi pogledi bili uprti u torbu Ane Ivanović.

Instagram

 

Inače, čuvena "Hermes Birkin" torba jedna je od najlepših i najskupljih torbi na svetu i predstavlja ultimativni statusni simbol.

Cena varira između 9.000 i pola miliona dolara, pa nije čudo što odiše luksuzom i nema te trendseterke koja nije očarana njom.

Neki ih smatraju boljom investicijom od kupovine zlata i akcija, a najstuplja je "Hermès Himalaya Birkin", čija cena iznosi vrtoglavih 500.000 dolara.

Komentari. (0)

Loading