Ceca Ražnatović

Neprospavane noći ostavile traga: Ovo je Ceca Ražnatović bez šminke (video)

Autor:

02.01.2024 09:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Cece Ražnatović iznenadio pratioce



Kada dođe vreme praznika, poznate ličnosti, tačnije pevači najviše rade. Žestok tempo ima i muzička zvezda Ceca Ražnatović koja je nastupala za doček Nove godine kao i za reprizu.

U najluđoj noći pevačica je imala koncert na Zlatiboru, dok je već sutradan bila na Kopaoniku, pa su četiri neprospavane noći uticale na izgled Cece Ražnatović.

ATA Images

 

Naime, njena drugarica, koja je inače tekstopisac i njena saradnica, na Instagramu je objavila video na kojem su njih dve potpuno bez šminke i frizure.

„Šminke bez i frizure bez. Četvrta noć nespavanja“, rekla je Biljana, a Ceca je otkrila da se nalaze u njenom apartmanu na Kopaoniku, te ispričala kako već četiri noći ne spavaju.

Pročitajte Dosta je bilo haljina i mini suknji - Ceca Ražnatović iznenadila izborom garderobe

„Naravno, četvrtu noć ne spavamo. Večeras je bila repriza Nove godine, bilo je sjajno, svi smo se proveli fenomenalno. Bili su tu i novinari, ali su zaboravili da postave dva pitanja koja nacija želi da zna“, rekla je Biljana, a Ceca ju je zbunjeno pitala koja.

 

 

„Zna li se kada će Ušće i kada će novi album“, što folk diva nije želela da otkrije, verovatno zbog mnogo poslovnih obaveza koje su pred njom i koje su upravo sada bile uzrok nespavanja.

Izgled Cece Ražnatović bez šminke izazvao je dosta komentara i krenule su polemike da li je lepša prirodno ili kada se dotera.

Kako se vama čini?

Komentari. (0)

Loading