Vuk Kostić: Ubice moga oca je punokrvna, rasna, srpska serija

Autor:

24.10.2016 13:19

Foto:

Foto:



Juče je RTS-u premijerno prikazana prva epizoda nove kriminalističke serije "Ubice mog oca", a sudeći po rejtinzima, ovaj krimić u režiji Predraga Gage Antonijevića će biti hit.

Serija pripada kriminalističkom žanru koji je veoma popularan u svetu, ali kod nas nije eksploatisan.

Povodom premijere, glavni glumac u ovom krimi ostvarenju, Vuk Kostić, bio je gost Dnevnika na RTS. U razgovoru sa novinarkom Sandrom Perović, Kostić je prognozirao da svako ko bude pogledao pet minuta, odgledaće svih deset epizoda.

 - To je punokrvna, rasna, srpska serija, ali izgleda kao da je pravljena negde drugde - ističe Kostić.

Radnja serije odigrava se u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, je mladi, ali već iskusni inspektor, dobija prvi veliki slučaj - rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača.

Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Nina Janković), u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević), sa kojom je u vezi.

Aleksandar otkriva da je smrt njegovog pokojnog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke. Potpuno sam, u borbi za istinu rizikovaće i sopstveni život.

Glumac Vuk Kostić smatra da će "Ubice moga oca" biti potpuno osveženje, jer se ovakav projekat nikada nije prikazivao na našoj sceni, a za svoj lik u ovom ostvarenju koji se nalazi u ljubavnom trouglu, kaže da je veoma zanimljiv.

 - Ima problema kao i svaki mlad čovek. Veoma je lukav, hrabar i mislim da će se dopasti ljudima - navodi glumac.

Poslednjih godina serije doživljavaju veliku popularnost širom sveta i interesovanje publike je ogromno, a Kostić veruje da se gledaoci više vezuju za likove u njima, posebno kada su zanimljivo napisani.

- Garantujem da svako ko bude pogledao pet minuta bilo koje epizode "Ubice moga oca", odgledaće svih deset. Sve je veoma napeto i uzbudljivo. Ovo je prava policijska serija - zaključuje Kostić.

Glumačku ekipu čine Nebojša Glogovac, Dragan Mićanović, Katarina Radivojević, Jelisaveta Orašanin, Vuk Kostić, Elizabeta Đorevska, Nataša Ninković, Peđa Bjelac, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Aleksandar Đurica

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading