Van Gog na slavljeničkom koncertu deli poklone

Autor:

14.10.2016 14:53

Foto:

Foto:



Rok bend "Van Gog" poziva svoje obožavaoce prigodnom pesmom na proslavu tri decenije postojanja 26. novembra, u Belekspo centru u Beogradu.

Kao što i dolikuje rođendanskoj proslavi, poklon je obavezan, pa tako uz svaku ulaznicu grupa "Van Gog" poklanja svoj novi CD "Ako stanemo gubimo sve". Diskovi se dobijaju 26. novembra na ulasku u dvoranu, prenosi Tanjug.

"Van Gog" u Belekspo centru priprema nastup iz dva dela. U prvom delu predstaviće se publici u akustičnom izdanju, dok je drugi deo  rezervisan za "potpuno novi elektrik-set benda". Program će upotpuniti i nastupi di-džejeva.

- Tog 26. novembra ćemo se zauvek oprostiti od nekih pesama koje su godinama unazad činile okosnicu naših set-lista. Noć našeg rođendanskog slavlja biće i prilika da prvi put uživo odsviramo, nama neke drage pesme, koje su tokom godina karijere ostale nepravedno zapostavljene - kaže frontmen Zvonimir Đukić Đule.

- Nakon aktuelne turneje, pred nama je vreme, koje nas mami da se kreativno otisnemo u nekom za nas, skroz nepoznatom, a inspirativnom muzičkom pravcu - dodao je Đukić.

Za rođendansku žurku "Van Goga" ulaznice preko mreže "Iventim" koštaju 1.300 dinara, "Van Gog karta za dvoje" 2.000 dinara i VIP karta 2.000 dinara.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading