Uskoro novi "Ratovi zvezda": Poslednja uloga nedavno preminule princeze Leje

Autor:

24.03.2017 20:58

Foto:

Foto:



Izvršni direktor kompanije Dizni Bob Ajger rekao je da naredni nastavak serijala Ratovi zvezda "Poslednji džedaj" nije menjan zbog smrti glumice Keri Fišer.

Fišer je završila snimanje uloge princeze Leje pre smrti od srčanog udara u decembru.

Princeza Leja pronašla zvezdu večnog spokoja: Preminula Keri Fišer

Ajger je u intervjuu na tehnološkoj konferenciji Univerziteta južne Kalifornije juče rekao da se Fišer pojavljuje tokom celog filma i da njena uloga nije menjana.

On je dodao da Dizni razmatra narednih 15 godina priča u univerzumu Ratova zvezda.

Epizoda VIII "Poslednji džedaj" počinje tačno tamo gde je završena Epizoda VII "Budjenje sile", a u bioskopima bi trebalo da se pojavi krajem godine.

Film "Ratovi zvezda: Budjenje sile", koji je izašao krajem 2015. godine, zaradio je više od dve milijarde dolara na svetskom nivou, prema specijalizovanom vebsajtu boxofficemojo.com.

Keri Fišer američka glumica, scenaristkinja i producentkinja, debitovala je 1975. godine, uz Vorena Bitija u filmu "Šampon". Dve godine kasnije usledila je uloga princeze Leje po kojoj ćemo je pamtiti, a imala je zapažene uloge i u filmovima "Braća Bluz" i "Kad je Hari sreo Sali".

U autobiografiji “Princezin dnevnik” glumica je otkrila da je tokom snimanja imala strastvenu vezu sa Harisonom Fordom, koji je u “Ratovima zvezda” glumio Hana Sola. Bila je udata za muzičara Pola Sajmona.

Komentari. (0)

Loading