Tehno legenda Džef Mils i Simfonijski orkestar RTS-a zajedno u Beogradu

Autor:

23.11.2016 17:48

Foto:

Foto:



Legendarni disk džokej i najbolji predstavnik čuvene detroitske škole tehna Džef Mils nastupiće sutra u Beogradu zajedno sa Simfonijskim orkestrom RTS-a.

Mils se nalazi u Beogradu i upoznao se sa dirigentom Bojanom Suđićem:

- Već posle prve probe bio sam siguran da će ovo biti odličan koncert i uzbuđen sam da se sutra po prvi put na ovaj način predstavim beogradskoj publici - rekao je Mills novinarima.

U BelExpo centru biće odsvirano 14 numera, među kojima je i kultna pesma “The Bells”, a tokom koncerta umetnik će publici predstaviti i objasniti svaku od svojih izvedbi i tako nas povesti na jedinstveno muzičko putovanje.

Posle njegovog nastupa sa čak 63 člana orkestra na binu stiže mlađa ali iskusna generacija domaćih disk džokeja Dejan Milićević i Marko Milosavljević a program zatvara Kristijan Molnar.

Legendarni di-džej se u Beograd vratio posle čak dve decenije i čim je sleteo želeo je da ponovo uživa u tradicionalnoj srpskoj kuhinji.

Tako su se juče na njegovom meniju našli ćevapčići i kajmak, a do koncerta će imati priliku i da prošeta prestonicom i ponovo uživa u glavnom gradu.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading