Promocija novog romana Vedrane Rudan

Autor:

13.09.2016 09:44

Foto:

Foto:



Novi roman hrvatske književnice Vedrane Rudan, po nazivu „Muškarac u grlu”, za temu ima muško-ženske odnose u savremenom dobu.

Glavna protagonistkinja - Ksenija, jeste žena u poodmaklim četrdesetim godinama koju mladi ljubavnik zavodi u novogodišnjoj noći, dok ona u mislima razgovara sa svojim bivšim suprugom.

Promocija knjige u izdanju „Lagune” priređena je u knjižari „Delfi” pod krovom SKC-a. Prostor je bio mali da primi mnogobrojne Vedranine poštovaoce, pa se razgovor sa književnicom protegao na dvočasovno druženje.

Od samog početka Vedrana je oraspoložila svoje brojne prijatelje i goste, uz burnu podršku kada je na pitanje moderatora programa Tanje Vučković kako ocenjuje izbore u svojoj zemlji odgovorila kratko i jasno:

- Srećna sam što je Milanović izgubio.

Muško-ženske odnose prenete oštrim jezikom, sa prizvukom crnog humora iz Vedraninog štiva tumačio je pisac Vladimir Arsenijević.

Sama autorka je svoje delo ocenila kao hrabro. Kaže da je prvi put u njemu govorila kako po pravilu žene uspevaju da ostvare svoje ciljeve, bez obzira na stepen obrazovanja ili nešto drugo.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading