Premijera kabarea Vreme žena: Luda saga o tipičnom bračnom paru u Srbiji

Autor:

03.12.2016 11:53

Foto:

Foto:



Glumica Jelica Kovačević, koju je publika zavolela u filmu "Vir“ i seriji "Folk", našla se u dvostrukoj ulozi - ulozi producenta i glavne glumice u kabere predstavi "Vreme žena".

Premijera ove interesantne predstave koja se bavi muško-ženskim odnosima, zakazana je za 8. decembar u KC Čukarici u 20 h.

Talentovana glumica koja je imala priliku da kroz pank operu "Dom za vešanje“ sarađuje i sa našim čuvenim rediteljem Emirom Kusturicom, o kabare predstavi  "Vreme žena" kaže da se bavi temom koja je danas svima nama bliska.

- To  je saga o muškom i ženskom principu, svim ljubavnim i životnim nedaćama jednog bračnog para koji pokušava da se posle 20 godina braka izbori  sa još jednom u nizu od svakojakih muka, nedaćom koja ih je snašla, kreditom... Da li će ljubav i bračna zajednica kao takva opstati i da li će ON i ONA - kako ih je pisac Zoran Božović nazvao s namerom, poistovetivši ih sa bilo kojim parom u Srbiji - nećemo vam otkriti, moraćete sami da vidite - zagonetna je Jelica.

Pod duhovitim sloganom "Brak je čista lutrija, a malo ko tu dobija" predstava "Vreme žena" otvara brojna pitanja...

- Luda energija, blesave i šarmantne priče, borba ženskog i muškog racija i iracija... Sve to ćete videti u predstavi. Muške i ženske ljubavi nailaze na razne provokacije poput sumnje, strahova, ljubomore, prevare, suludih ideja žena, insinuacija muškaraca... - dodaje Jelica.

Da se radi o stoprocentnoj zabavi, govori i jedna od glavnih pesama u predstavi - "Da l' me voli ili vara, da l' sa nekom drugom šara" koja će vam razgaliti dušu, zasmejati vas i učiniti da se na neki način postanete deo ove "lude" sage jednog bračnog para u Srbiji.

Glavne uloge u kabareu "Vreme žena" igraju Miodrag Rakočević (ON) i Jelica Kovačević (ONA). Režiju potpisuje Ninoslav Šćepanović, čovek koji je svojevremeno režirao "Ljubinka i Desanka" u Ateljeu 212.

Autorsku muziku po tekstu za songove radio je Andrej Ilić.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading