Pogledajte film o "Danijeli, princezi Guče" (video)

Autor:

28.11.2016 18:43

Foto:

Foto:



Kratki, polusatni film o "princezi iz Guče" Danijeli Veselinović objavljen je danas na Jutjub kanalu "Rusije danas".

Ekipa ovog sajta osim u razgovoru u rodnom Arilju provela je i pet dana na kako kažu "srpskom Vudstoku" u Guči snimajući Danijelu i njen okrestar kako se vredno priprema za nastup.

U filmu se otkrivaju mnoge tajne o tome kako je nastao i funkcioniše ovaj okrestar, poput one da je “Orkestar Danijela” nastao 2003. kada su tada devetogodišnja Danijela i njena mlađa braća poželeli da igru pretvore u profesiju.

Naime, njihov otac kupio je trubu za sebe, kako bi iz razonode učio da svira, ali su je mališani preuzeli i uzeli najpre za svoju igračku, a potom za najveću strast.

- Truba je u moj život ušetala sasvim slučajno, kao igračka. Nisam ni pomišljala da ću time ozbiljno da se bavim. Svirala sam je iz hobija, a tek kada sam upisala muzičku školu, postala je moja profesija. To je bio trenutak kada sam shvatila da je muzika ono čime želim da se bavim u životu. Prija mi što sam jedina žena u jedanaestočlanom orkestru. Uzajamno se poštujemo, podržavamo i veoma se dobro razumemo. U slobodno vreme se družimo i zabavljamo. Najlepše je svirati sa braćom i deliti sa njima sve lepe momente na nastupima i mimo njih - izjavila je za Gloriju Danijela.

Komentari. (0)

Loading