Nova sezona serije "Ubice mog oca": Ko ostaje u ekipi?

Autor:

09.04.2017 12:11

Foto:

Foto:



Prva sezona kriminalističke serije “Ubice mog oca” osvojila je domaću publiku i postala apsolutni hit, a snimanje nove sezone reditelj Predrag Gage Antonijević najavljuje za jun ove godine.

Muziku za nastavak popularne serije će kao i u prvoj sezoni raditičuveni pevač Halid Bešlić koji ovih dana vredno radi na novoj pesmi.

Povratak porocima ili zašto je inspektor Marjanović testirao odlučnost Tihomira Stanića

- Jedino što je sasvim izvesno vezano za nastavak serije je da će muziku raditi Halid Bešlić. Producenti su to znali pa se o tome nije ni razmišljalo. Nadali su se da će i Halid pristati, što je on učinio sa zadovoljstvom. Nekako se ta saradnja i podrazumevala – rekao je za Blic izvor blizak produkciji.

Prva sezona popularne serije počinje scenom Vuka Kostića i Tihomira Stanića koji sede u kafani i ispijaju čašice jednu za drugom uz pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim", koja je za kratko vreme postala veliki hit, a na Jutjubu ima preko osam miliona pregleda za samo šest meseci.

Ljubav, prevare, intrige.. "Ubice mog oca" nedeljom u 20.00 časova na RTS1. #RTS #UbiceMogOca#serija#TV#Srbija#Decembar

Објава коју дели Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) дана 9. Дец 2016. у 3:31 PST

- Kako stvari stoje, ovo bi mogao biti čak i veći hit od onog prvog, ali i druga pesma je toliko dobra da su već prvom verzijom oduševljeni svi koji su je čuli. I ta će se pesma naći na Halidovom novom albumu – priča izvor.

Na njega je talentovani šmeker: Ovo je otac Vuka Kostića

Snimanje druge sezone popularne serije "Ubice mog oca" najavljeno je za jun, a pripreme uskoro kreću. Kasting za nove uloge počinje posle Uskrsa, a trenutno se rade budžeti, dogovaraju se lokacije za snimanja i sve ostalo što ima veze sa tehničkim delom posla.

Ko je poslao ubice u kafić? #UbiceMogOca #TV #RTS #serija #Srbija

Објава коју дели Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) дана 6. Јан 2017. у 11:32 PST

Prva sezona postavila je ozbiljan zadatak pred celu ekipu serije, a svi su izuzetno motivisani da sve bude još bolje nego što je bilo u prvoj sezoni.

Komentari. (0)

Loading