"Lepotica i Zverko" premijerno u "Pužu" (foto)

Autor:

20.11.2017 09:32

Foto:

Foto:



Treća premijera u novoj sezoni dečjeg pozorišta "Puž“ odigrana je u nedelju na sceni najpopularnijeg teatra za najmlađe, a reč je o predstavi "Lepotica i Zverko“ reditelja Marka Jovičića.

Na sceni su se okupile mlade glumačke zvezde – Anja Alač, Andrija Kuzmanović, Nikola Vujović, Milorad Miki Damjanović, Radomir Rade Nikolić i Ljubomir Bulajić - kojima su najveća podrška Branko Milićević, poznatiji kao Branko Kockica, i njegova supruga Slobodanka Caca Aleksić. Oni su dali priliku mladim kolegama da ispričaju priču o filmskoj ekipi koja se izgubi u šumi, gde sreću junake iz bajki "Lepotica i zver“, "King Kong“ i drugih.

Ovo je moje prvo iskustvo sa najmlađom publikom. Nije bilo prilike da radim predstave za decu, a priče za decu mnogo znače glumcima za oslobađanje. Deca ne praštaju greške - rekao je glumac Ljubomir Bulajić i dodao:

Nikad nisam izgubio dete u sebi. Prvi put u životu pevam i igram. Ubedili su me da to mogu. "Pužić“ je super!

Reditelj Marko Jovičić je dete "Puža“, gde je kao trogodišnjak ušao u hor, a danas potpisuje svoju prvu režiju.

Premijera "Lepotice i Zverka" okupila je mnoga poznata glumačka imena koji su u pratnji svojih namlađih članova porodice uživali u novim avanturama briljantne ekipe pozorištanca "Puž".