Iznenađenje za publiku: Brankica Sebastijanović i Luka Raco u novim ulogama

Autor:

16.11.2017 12:41

Foto:

Foto:



Serija "Sinđelići" donela je ogromnu popularnost Brankici Sebastijanović i Luki Raco, gde su kao Eva i Rista osvojila srca publike, a ponovo ih je spojio novi projekat. Naime, oni će zaigrati u dečijoj novogodišnjoj predstavi "Ponoćna čarolija" koja će tokom decembra obići Srbiju i doneti praznični duh u sve veće gradove naše zemlje!

- Jedva čekam da najmlađoj, a najdražoj publici, pokažemo šta smo im pripremili. „Ponoćna čarolija“ će sigurno, među sve nas,vratiti pravi novogodišnji duh, a jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa će progovoriti i o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje - kaže Brankica Sebastijanović.

Sa Brankicom će scenu podeliti popularni Luka Raco, kao i mladi glumci: Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.

Predstava "Ponoćna čarolija" donosi priču o devojčici Mini (Brankica Sebastijanović) koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu...

Maja Gašić

Autor