Ivan Bosiljčić spremio iznenađenje damama za 8. mart

Autor:

23.02.2017 12:36

Foto:

Foto:



Glumac Ivan Bosiljčić prirediće damama za 8. mart u pozorištu Madlenijanum muzičko-poetsko veče pod nazivom "Par stihova za nas".

Kroz objektiv fantastičnog @nealmani_zilliene #portreti2017 #fotografije #ivanbosiljcic #nemanjazivkovicphotography

A post shared by Ivan Bosiljčić (@ivanbosiljcicofficial) on Feb 4, 2017 at 12:41pm PST

Kako su Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić ulepšali Svetosavski bal u Beču

Jedinstven umetnički program predstavlja kombinaciju različitih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od šezdesetih godina do danas. Posetioci će uživati u filmskoj muzici, ruskim romansama, savremenoj i pop muzici, isprepletenoj poezijom najvećih domaćih i svetskih pesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera i Radičevića.

Москва. Moskow. 2016.

A post shared by Ivan Bosiljčić (@ivanbosiljcicofficial) on Sep 16, 2016 at 12:38am PDT

Svi ga vole: Ivanu Bosiljčiću studenti priredili iznenađenje

Bosiljčićev umetnički program retko je viđen na našim prostorima, a premijerno je izveden 2009. u beogradskom Domu sindikata. Popularni glumac u Beograd stiže direktno iz Moskve, gde snima seriju "Hotel Rusija".

Naš popularni glumac rekao je nedavno za Gloriju da mu se ostvario davni san da snima u Moskvi jer je žarko želeo da radi s ruskim glumcima i rediteljima.

Bosiljčić ima pune ruke posla u ruskoj prestonici i retki su trenuci kad opušteno može da upoznaje grad, ali ono što je za kratko vreme predaha uspeo da vidi, veoma mu se dopalo.

#ivanbosiljcic#jelenatomasevic#splendid

A post shared by Ivan Bosiljčić (@ivanbosiljcicofficial) on Jan 1, 2017 at 2:18pm PST

Glavni utisak mi je da je to veliko, ozbiljno tržište. S druge strane, Srbi i Rusi imaju isti duh i kulturu. I ono što je vrlo bitno, ruski narod gaji veliku ljubav prema našem narodu. Putujući po svetu, skoro da sam zaboravio da neko može da mi se obraduje kad kažem da sam Srbin - rekao je Ivan za Gloriju.

Život na relaciji Srbija-Rusija zasad funkcioniše savršeno.

Jelena Tomašević: Zbog Ivana bih sve napustila i živela u Rusiji

Dobrom voljom organizatora na snimanju u Moskvi, kao i organizatora u beogradskim pozorištima – kojima sam posebno zahvalan na trudu – svakog vikenda sam u Beogradu, gde igram predstave i provodim vreme s porodicom. Za slučaj da ostanem duže od 15 dana na terenu, uredio bih da sa sobom povedem ćerku Ninu i suprugu Jelenu -kazao je glumac.

Suprug pevačice Jelene Tomašević ove godine planira turneju u Kanadi, Americi i Australiji.

Komentari. (0)

Loading