"Gloria" vam poklanja karte za predstavu "Srpska lajka" Narodnog pozorišta Beograd

Autor:

14.11.2017 12:13

Foto:

Foto:



Čitajte magazin “Gloria” i portal Gloria.rs i osvojte 2 x 2 karte za predstavu "Srpska lajka" Narodnog pozorišta Beograd u četvrtak 16. novembra!

Potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Ko je bio na prošlonedeljnoj naslovnici magazina “Gloria”?

Dvoje najbržih čitalaca koji daju tačan odgovor na našoj Facebook stranici, (upisati u komentarima ispod objave na fejsbuku) dobiće po dve karte za predstavu "Srpska lajka" (koje će ih čekati na biletarnici Narodnog pozorišta).

Na sceni “Raša Plaović” Narodnog pozorišta u Beogradu u četvrtak (20.30) biće izvedena predstava “Srpska lajka”, koju je nacionalni teatar uradio u koprodukciji sa kikindskim Narodnim pozorištem.

Srpska lajka” je komad koji, govoreći o jednoj porodici, odslikava potajna nadanja mnogih porodica iskrivljene svesti, koji smatraju da dosetkom, senzacijom, ludom hrabrošću i neprimerenim rizikom mogu ostvariti svoje ciljeve.

Nadanje, pa ushićenje zbog brzog i lakog "zagarantovanog“ uspeha, pretvara se u ludilo veličanja nerealnih ambicija, sa tužnim krajem samospoznaje. Ova komedija publiku vodi kroz svet zabluda i predrasuda glavnih junaka o neutemeljenoj sopstvenoj veličini.

U predstavi igraju Nada Blam, Marina Vodeničar, Đorđe Marković, Milo Lekić, Miljana Kravić i Slobodan Roksandić.

Po tekstu Aleksandra Jugovića predstavu je režirao Marko Đurić.