Beogradska premijera monodrame "Šta me snađe" Anđelke Prpić

Autor:

22.01.2018 18:33

Foto:

Foto:



Beogradska premijera “masovne monodrame” Anđelke Prpić pod nazivom “Šta me snađe” zakazana je za 12. februara u Domu omladine.

Dramski tekst za ovu interaktivnu savremenu komediju u kojoj se popularna glumica Anđelka Prpić pojavljuje u 12 različitih uloga, potpisuje jedan od najboljih srpskih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, a režija je poverena proslavljenom glumcu, muzičaru i reditelju Branku Đuriću Đuri.

Ova životna komedija tokom decembra je pobrala nepodeljene simpatije u više 10 gradova u rasprodatim salama Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu, u Kragujevcu, Jagodini, Valjevu, Mladenovcu, Cirihu, Požarevcu, a Anđelka Prpić će se prvi put pokloniti beogradskoj publici 12. februara u 20:30h, u velikoj sali Doma omladine.

- Volim kada se pred mene stavljaju teši zahtevi i koji imaju prvenstveno zadatak da budu pitki i da okupljaju široku publiku. Kroz monodramu "Šta me snađe" susrela sam se sa temom sa kojom se, sigurna sam susreću mnoge žene, a to je pitanje morala! Šta je uopšte moral, u kojoj meri ga treba slepo slediti? Da li je vredno pobeći od sopstvenih ubeđenja? Imamo li svoja ubeđenja ili smo zavisni od okoline i sredine i svega sto nam se nameće? Zadatak mi nije lak, a to je da se uglavnom žene ali i muskarci poistovete sa mojim problemom na sceni - rekla je Anđelka

Karte su u prodaji od 18. januara na biletarnici Doma omladine kao i putem Eventim prodajne mreže i sajta eventim.rs.