Beogradska premijera filma "Led": Miloš Biković ispraćen višeminutnim aplauzom

Autor:

08.03.2018 16:56

Foto:

Foto:



Premijera filma “Led”, koji u Rusiji obara sve rekorde gledanosti, održana je sinoć u čak pet dupke punih sala u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Po završetku projekcije, publiku je pozdravio jedan od glavnih glumaca ovog ostvarenja, Miloš Biković, koji je tom prilikom ispraćen gromoglasnim aplauzima.

Podršku Milošu pružili su i njegovi prijatelji i kolege, među kojima su glumci Miodrag Radonjić, Nina Janković, Tamra Dragičević, Anja Alač, Anđela Jovanović, Radomir Vujović, reditelj Miloš Avramović, pop diva Jelena Tomašević sa suprugom Ivanom Bosiljčićem, voditeljke Sandra Perović i Kristina Radenković, modna kreatorka Suzana Perić i mnogi drugi.

 

Inspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Film “Led” se od danas nalazi na repertoaru svih bioskopa u Srbiji, dok će Novosađani imati priliku za druženje sa Milošem Bikovićem na večerašnjoj specijalnoj projekciji filma u bioskopu Arena Cineplex od 20 časova.

Maja Gašić

Autor